0617966583 & 0652061596

YourSteps gaat voor optimale inzetbaarheid!

31-05-2017

Yoursteps is een frisse speler op de markt. Als u fitter, effectiever wilt worden en het beste uit uzelf of uw organisatie wilt halen, met meer energie en drive, dan is YourSteps de partner om dit mee vorm te geven. Vanuit een unieke fysieke en mentale benadering krijgt u een duidelijk beeld van het mogelijk verandertraject. Yoursteps heeft hier een uniek stappenplan voor ontwikkeld, vormgegeven in een cyclusgrafiek. YourSteps heeft een groot netwerk van coaches, fysiotherapeuten en trainers om dit mogelijk te maken.

 

Bedrijven

YourSteps levert all-in pakketten voor bedrijven die het optimale uit hun meest waardevolle bezit, de werknemers, willen halen. Door het persoonlijke en fysieke profiel van hun werknemers duidelijk in beeld te hebben, is een effectieve strategie te realiseren waarmee ze het optimale uit de werknemers kunnen halen. 

Voor de werkgever is het erg belangrijk dat de werknemers optimaal inzetbaar zijn. Daarnaast is het van belang dat de medewerkers optimaal floreren en
zich ontwikkelen. De werkgever draagt steeds meer verantwoordelijkheid voor het gezondheidsrisico van de werknemer. De fitheid, ofwel vitaliteit van de medewerkers is hierin van groot belang.

 

Wat is een vitale medewerker?

Een vitale medewerker is in onze optiek de persoon die de juiste competenties bezit voor zijn functie en fysiek en mentaal in staat is om de dagelijkse belasting te verwerken.
Een persoon die oog heeft voor een goede werk - privé balans, gekoppeld aan een intrinsieke motivatie om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar algehele leefstijl en gezondheid.

 

Particulieren

Naast bedrijven richt YourSteps zich, in samenwerking met Letec, ook op de particulier met langdurige klachten. Wanneer er in de reguliere zorg de oplossing niet gevonden wordt, kunnen wij samen met de klant een stappenplan maken naar herstel. Hierbij richten wij ons vooral op personen met chronische lage rugpijn, gewrichtsklachten o.b.v. slijtage en fysieke klachten als gevolg van stressgerelateerde factoren.

 

Verwijzers

Met onze performance testen en de unieke samenwerking met Letec kunnen we andere (para)medici ondersteunen in de behandeling van hun cliënten waarbij zij vastlopen.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de

mogelijkheden.