0617966583 & 0652061596

Veel gestelde vragen


Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Mocht uw vraag hier niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of bel: 040-7820855.

 

Worden de kosten van het YourSteps stappenplan vergoed door de zorgverzekeraar?
YourSteps heeft geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Voor de fysieke screening van YourSteps maken wij de factuur voor de klant zo op, dat deze, indien ze verzekerd zijn, zelf ingediend kunnen worden bij de zorgverzekeraar. Deze zal mogelijk deels de kosten voor de klant vergoeden, afhankelijk van de zorgverzekering die de klant zelf heeft afgesloten. De competentietest valt hier niet binnen, deze kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.
 
Wordt u (terug)verwezen naar een andere zorgverlener bij u in de regio? Dan dient u samen met hem/ haar de verdere vergoeding hiervan te bespreken. 
Bent u als werkgever de opdrachtgever? Dan kunnen de kosten niet gedeclareerd worden bij een zorgverzekeraar. Wel kunt u, eventueel door ons, bekijken of u recht heeft op een subsidie.
De verantwoordelijkheid ligt bij de klant zelf. 
 
Kan ik zelf een afspraak maken bij YourSteps als particulier klant of moet dan op verwijzing van een arts?
YourSteps is vrij toegankelijk en u hoeft geen verwijzing te hebben van een arts.
 
Worden de behandelingen bij Letec vergoed door de zorgverzekering?
De behandelingen bij Letec worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.  Het is wel mogelijk om vrijblijvend een kosteloos kennismakingsgesprek aan te vragen bij hen.