0617966583 & 0652061596

Nieuws


Inversteer nu in de inzetbaarheid van je personeel met de ESF
05-11-2018
Medio november is er een tijdvak open om een subsidie aanvraag te doen voor de begeleiding van een traject gericht op duurzame inzetbaarheid bij bedrijven. Maar wat houdt dit in...
We moeten meer bewegen en vooral de spieren trainen
31-08-2017
Volwassenen zouden minstens twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten moeten doen. Kinderen zouden dat zeker drie keer per week moeten doen, zegt de Gezondheidsraad. De raad adviseert de minister om die aanbeveling op te nemen in nieuwe beweegrichtlijnen voor kinderen, volwassenen en ouderen.
Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is verplicht voor werkgevers
31-08-2017
Staat het PMO in de Arbowet? Ja, het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) staat beschreven in de arbowet. Volgens artikel 18 van de arbowetgeving bent u als werkgever verplicht om periodiek onderzoek te laten uitvoeren naar gezondheid van de werknemers, in relatie tot het werk.
Met de Cardioscan brengen wij uw fit- en stresslevel in kaart
31-08-2017
Enig idee wat uw algehele conditie is? Of alles klopt met uw hart? Wat uw stresslevel is? Of uw bloeddruk de juiste waarden heeft? En hoe gezond uw gewicht is? Wij kunnen dit voor u in kaart brengen met de Cardioscan.
YourSteps gaat voor optimale inzetbaarheid!
31-05-2017
YourSteps levert all-in pakketten voor bedrijven die het optimale uit hun meest waardevolle bezit, de werknemers, willen halen. Door het persoonlijke en fysieke profiel van hun werknemers duidelijk in beeld te hebben, is een effectieve strategie te realiseren waarmee ze het optimale uit de werknemers kunnen halen.