0617966583 & 0652061596

Screen 


Uw bedrijf in beeld

Het hebben van gezonde, fitte en tevreden werknemers is alleen mogelijk wanneer de interne organisatie van het bedrijf goed is. Hoe liggen de verhoudingen tussen de directie en de medewerkers? Welke kernwaarden heeft het bedrijf? Heeft het bedrijf al een plan gericht op duurzame inzetbaarheid? Wat is de gemiddelde leeftijd van uw medewerkers? Welke secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers zijn er gericht op ontwikkeling en inzetbaarheid? Dit is maar een kleine greep van vragen die beantwoord moeten worden. 
Wij brengen dit in beeld, zodat u een duidelijk overzicht heeft van het eventuele verbeterpotentieel in uw organisatie. 
 

Uw medewerker in beeld

Fysiek Profiel

Met de geavanceerde Mobeefit technologie kunnen we de beweeglijkheid van het lichaam zichtbaar maken. Zo kunnen we de beweeglijkheid in de nek, schouders, lage rug, heupen, knieën en voeten specifiek meten. Daarnaast brengen we de kracht en stabiliteit van het lichaam helder in kaart. De zwakke schakels in onze houdingsspieren worden opgespoord en geanalyseerd. De performance testen geven een algemene indruk van het gehele lichaam op het gebied van spiercontrole. Dit is een essentiële controle die nodig is om blessurevrij te kunnen bewegen. Om een totaalbeeld van de fitheid te krijgen, wordt de Cardioscan ingezet. Hiermee wordt een rust-ECG gemaakt en wordt het fit-level en stress-level in beeld gebracht. Aan de hand van de uitslag van deze testen, wordt een persoonlijk advies en trainingsprogramma opgesteld, waar de werknemer mee aan de slag gaat; een advies op maat. 
 

   

 

Persoonlijk profiel

Burn out, oververmoeidheidsklachten, onvrede en geen drive? Als gevolg van duidelijke overkwalificering of gemis van competentie voor een functie ontstaat dysfunctie met als gevolg een mogelijk kort- of langdurend verzuim. Als uw medewerkers op de juiste plek in uw organisatie zitten, maakt dat uw bedrijf sterker, efficiënter en zal het rendement verbeteren. Daarnaast voelt de persoon zich prettig en comfortabel in zijn functie en in zijn dagelijks leven. Maar hoe weet u of dat op dit moment zo is? De VIP 24 (Value Interest Profile) brengt het compentieprofiel van uw werknemers in kaart. Dit kan per individu, maar ook de dynamiek en talenten van teams kunnen in kaart worden gebracht. De uitslag wordt besproken in een coachingssessie, door een VIP24 coach. Desgewenst wordt, naar aanleiding van de VIP24-profilering, één van onze coaches ingeschakeld om uw werknemers te ondersteunen in hun ontwikkeling naar een optimale versie van zichzelf.