0617966583 & 0652061596

YourSteps


Voor u als werkgever is het belangrijk dat uw werknemers optimaal inzetbaar zijn. Daarnaast wilt u dat uw medewerkers optimaal floreren en zich in de breedste zin ontwikkelen. Bent u zich ervan bewust dat u als werkgever steeds meer verantwoordelijkheid draagt voor het gezondheidsrisico van de werknemer? 
Maar is de fitheid van uw werknemer bij u bekend? Is uw werknemer wel aanvullend verzekerd voor het geval er fysieke klachten optreden? Wat is zijn/haar eigen risico?
 
De fitheid, ofwel vitaliteit van uw werknemers is van groot belang. Investeren in de inzetbaarheid van uw medewerkers is het beste wat een organisatie kan doen. De voordelen op een rij: 
 

  • aantrekken en behouden van de juiste medewerker op de juiste plek 
  • optimaliseren van zijn of haar capaciteiten 
  • minimaliseren van klachten en verzuim. Hierdoor haalt u een optimaal rendement uit uw organisatie. 
 
Voor ons is een vitale werknemer de persoon die de juiste competenties bezit voor zijn functie en fysiek en mentaal in staat is om de dagelijkse belasting te verwerken. Een persoon die oog heeft voor een goede werk- privébalans, gekoppeld aan een intrinsieke motivatie om leiderschap te hebben over zijn of haar algehele leefstijl en gezondheid. 
 
Voor u als werkgever is de juiste persoon op de juiste plek van groot belang. Verzuim en rendement zijn hier direct aan gekoppeld.
 
Screen-Analyse-Perform. We maken voor u een stappenplan om uw doelstellingen te bereiken, zodat u het beste uit uw personeel en uw bedrijf kunt halen. 
Nadat het stappenplan doorlopen is, evalueren we de resultaten en bepalen we de vervolgstappen, want dit is een voortdurend proces. 
 

Het stappenplan van YourSteps zorgt ervoor dat u optimaal rendement uit uw organisatie haalt. Verzuim wordt vervangen door inzetbaarheid en aanwezigheid.